Medlemsavgiften

Nytt 2015-04-26

Vid årsmötet som hölls den 5 mars så redovisades ekonomin i vår idrottsförening och som proposition var det lagt att höja medlemsavgiften för medlemmar i Postens IF Göteborg.

Årsmötet beslutade att fr.o.m den 1 juli 2015 så höjs avgiften från 80 kr till 100 kr. Det innebär att årsavgiften nu är 200 kr / år.

Styrelsen i Postens IF Göteborg

Detta får du när du är medlem i Postens IF

PIF innebär kamratlig samvaro där du får motion och tävlingsinstinkt på köpet. Dessutom gott humör och en härlig stimulans till att hålla dig i form varje dag året om.

Vi arbetar över alla gränser inom koncernen och medverkar på så sätt till att skapa gemenskap och trivsel i företaget samt förståelse för varandra och varandras arbetsområden.

PIF Göteborg lyder under Postens idrottsförbund som bildades 1945 och har idag 56 lokala föreningar med totalt 6005 medlemmar. Men redan 1923 fanns det som då hette Göteborgs postmänns idrottsförening. Idag heter vi Postens IF Göteborg och har ca 860 medlemmar.

Du kan delta i PIF:s interna tävlingar t.ex. Bowling, Bangolf, Boule, Varpa och Golf. 

Du kan delta i Postens idrottsförbunds alla mästerskap under förutsättning att du arbetar i Postnord eller är postpensionär.

Alla startavgifter samt resor till och från postmästerskap betalas av PIF för postanställda och postpensionärer. Åker vi tåg eller flyg så kan man få betala en del av resekostnaden. Bokar du själv resan eller tar egen bil så måste du få godkännade från styrelsen för att få eventuell ersättning

.....OCH DESSUTOM- PIF sponsrar med 200 kr i följande lopp: Finalloppet, Sylvesterloppet, Blodomloppet, Göteborgsvarvet, Göteborgs klassikern, Svenska Klassikern, Midnattsloppet,  Tjejklassikern och Tough Viking. (villkor är: att Du springer i Postens IF:s namn). För att få 200 kr i ersättning skall man skicka bevis för att man genomfört tävlingen och kommit i mål till PIF Göteborgsadress eller skicka ett mail till mailadress.( se nedan )


.....FÖR ENDAST 200 kr/(Senaste ändring 1 juli 2015)
(100 kr i januari och juli månad, dras på lönen)


Kontakta PIF med ett brev:

Postens IF Göteborg
c/o Pålsson

Kongahällagatan 49

442 37 KUNGÄLV

Eller ett mail:

leif.ingmarie@telia.com

Dela den här sidan