Postmilen på hemmaplan 2021.

Lördagen den 24 april var det dags för Postmilen på hemmaplan. Vi hade rullande start mellan klockan 9.30 - 10.30 med start från vår altan i Skatåsstugan. 34 personer kom till start och ca 12 andra har fått göra det på egen hand pga pandemin. Det var valfritt att gå eller springa och likaså om man ville ta milspåret eller 8:an + 2 km. 

Efter väl genomförd Postmil hade IngMarie och Malin servering av korv, bröd, kaffe och kaka på altanen. Vi hade även ett lotteri. Vi hade en trevlig stund tillsammans på Coronaavstånd och vädret var perfekt. 🙂

Nu får vi se om det blir Postmilen i Växjö i augusti. Vi håller tummarna. 👍

POSTMILEN VÄSTERÅS 2016

Lördagen den 28 maj, var det dags för årets löparfest.

Denna gång var det pif Västerås som stod som värd. I ett lagom löparväder cirka 15 – 16 grader varmt och inte för mycket sol, men ej heller något regn, gick startskottet klockan 13.05. Det blev lite fördröjning på grund av att vår stora fina buss som Frölunda Hockey brukar använda, inte kunde ta sig fram via GPS-navigeringen för den är för hög, för att komma under de järnvägsundergångar den visade. Så det blev en del rundturer i Västerås innan vi hittade rätt. Kändes lite som ”Buss på villovägar”.

Väl framme var det full fart. Banan var lättsprungen. Inga backar. Det var en skön promenadstig för de som gick/sprang.

På kamratmiddagen var det god mat och ett uppträdande av Västerås dansförening innan dansen började som Titanix bjöd upp till.

Vi som kom från Pif Göteborg var 39 stycken.

Nästa år blir det löpning i Göteborg den 6 maj. Då hoppas jag att alla Ni som läser detta vill vara med när vi har det på hemmaplan. Vi tänkte förlägga löpningen runt Hotell 11 och Eriksberg med hela hamnkanalen.

Hälsningar Leif

Dela den här sidan