Rapport Posttrampet Sjötorp september 2014

Rapport Posttrampet, Sjötorp 13 september 2014

Årets sista del av Postklassikern blev cykel. I vanliga fall brukar vi alltid avsluta med simning. Men eftersom det var ihop slaget med kubben i Sommarfestivalen i Halmstad i augusti, så blev det så detta år. Lite nytänkande från Förbundets sida.

Sjötorp var platsen för cyklingen i år. En riktigt fin cykeltur utmed Göta Kanal. Vi startade i Sjötorp för att sedan i lugnt tempo rulla till Töreboda. Där vid vändningen bjöds det på vätska och bananer. Vid Hajstorp var det höstmarknad där många stannade till och handlade lite kul saker. Många passade även på att ta en ”gofika”. Än en gång var vädrets makter med oss. 20 grader varmt och en strålande sol på en klarblå himmel. Då kan inte cykelturen vara bättre. Helt fantastiskt!

Vid målgången i Sjötorp var det after bike där man kunde avnjuta grillat, lite vätska och goa riff av Gooingarna!

Man kan säga att det var rock ´n roll!

Efter detta bar färden mot Skövde och hotellet, där eftermiddagsfika och förberedelser inför kvällens kamratmiddag väntade. Denna gång hade de lagt ”knattediscot för de under 40” ihop med själva dansen. För underhållningen, vilket de gjorde jättebra, stod Janes Bomb. De fick igång hela publiken med allsång vid middagsbordet.

Vi som var med om detta fina arrangemang av Posttrampet 2014, var 50 stycken från Pif Göteborg.

Nästa posttramp kommer att bli på Bornholm, Danmark ryktas det om. Kommer Ni med då?

Hälsningar Leif

Posttrampet hemma Gamlestan Gråbo 2014

Rapport från ett blåsigt och soligt Posttramp på hemmaplan.

Vi startade klockan 10.00 den 27:e september 2014!

Det var en tapper skara som kom till start i årets Posttramp på hemmaplan. Solen sken och det var näst intill halv storm ute.

I år liksom förra året var bansträckningen Göteborg – Gråbo och tillbaka.

Att ta sig till Gråbo och smaka på Annes goda hembakat, gick ganska lätt med medvinden i ryggen. Kanske gick det lite tyngre på hemvägen med magen full av bakverk och motvind.

Vi som gjort Postmilen på hemmaplan är 18 stycken.

Bra jobbat alla Ni som var med.

Hälsningar Leif

Dela den här sidan